02 febr.

AL CRACK CREIXEM I MILLOREM

CrackSportsClub Reunió Anual 2017Creixem en socis i sòcies, creixem en professionals de l’esport, la salut i el benestar, creixem en activitats i serveis, i millorem en les instal·lacions. Creixem i volem seguir fent’ho en la satisfacció dels nostres usuaris i principalment en el nostre compromís de seguir creixent en il·lusió.

Sí, al Crack Sports Club seguim creixent. Aquest és el resum esperançador i il·lusionant de la reunió anual de l’equip de persones que fan possible el Crack. Una matinal que va reunir direcció i recursos humans per fer balanç de l’any i dibuixar objectius, estratègies i accions per continuar com a centre esportiu i de salut de referència i capdavanter.

Més de dues hores d’intervencions al voltant de com era i ens imaginàvem el club, de cap a on havien d’anar les diferents accions, les propostes i el pla estratègic per assolir l’objectiu més important: posar al soci o sòcia al centre de les nostres activitats i organització.

Un debat intens sobre la importància de treballar de manera personalitzada per a la millora esportiva i de la salut de tots i cadascun dels que ens fan confiança, de com millorar el servei d’atenció, de la necessària programació d’activitats de primer nivell que tant d’èxit havien tingut en el darrer any… En definitiva, tot un seguit de propostes per convertir el club en una experiència única, saludable i entretinguda pels nostres usuaris.

Per acabar i gràcies a l’Hotel Ciutat de Granollers, un pica-pica, posava punt final a la jornada amb un equip de treball més unit que mai. Gràcies a tothom per la seva presència i les diferents aportacions a un debat enriquidor.

Comparteix