22 Gen

Màster Class Ioga i Hipopressius

Aquest diumenge al matí més de 100 persones van treballar cos, ment i ànima en una màster class que unia dos estils de Ioga i abdominals hipopressius. Una activitat que dóna el tret de sortida a les diferents accions que el club englobarà dins dels actes de celebració del seu 25è aniversari. Sí, després de 25 anys seguim aquí, seguim amb tu.


A les 10.30 h la Mònica iniciava la sessió de Ioga Gentle, un ioga suau i relaxant on el ritme de les diferents asanes és lent. Durant una hora, els participants es van centrar a agafar el ritme adequat de la respiració per, a poc a poc, gaudir de la consciència del cos. El Ioga Gentle és ideal per aquelles persones que busquen una pràctica relaxada que els permeti rebaixar tensions, oxigenar la ment i mobilitzar el cos suaument.
En acabar la primera sessió, l’Eulàlia va agafar el relleu amb el Ioga Vinyasa. Aquesta modalitat és molt més intensa i física i requereix una tècnica respiratòria exigent, cosa que van experimentar tots i totes les assistents. Durant aquesta hora també es van practicar asanes més avançades i invertides.

I per tancar la jornada matinal, l’Elena i la Carme van portar fins a la sala de l’hotel Ciutat de Granollers una rutina d’abdominals hipopressius. Aquests abdominals s’han posat molt de moda davant els estudis científics que demostren els seus beneficis, en especial l’efecte terapèutic en cintura i sòl pèlvic.
A través de diferents postures, i amb el control de la respiració (inhalar, exhalar i apnea), aquesta rutina assoleix correccions posturals, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària o revitalització de les funcions sexuals.

A tots i totes les que estigueu interessats/des en continuar practicant qualsevol d’aquestes tres activitats, us invitem a consultar el calendari d’aquest trimestre o preguntar a recepció del club.
Moltes gràcies a la Mónica, l’Eulàlia, l’Elena i la Carme, per la preparació de la màster class així com a l’Hotel Ciutat de Granollers per la cessió de l’espai. I sobretot, moltes gràcies a tots i totes vosaltres per compartir un matí amb nosaltres convertint-lo en un nou èxit de club.
I recordeu, això acaba de començar. Fem 25 anys i la farem grossa.