Nadons

BEBÈS AMFIBIS

L’objectiu de l’activitat de bebès amfibis és la de familiaritzar al nadó amb el medi aquàtic i afavorir el desenvolupament integral a través d’un ampli ventall d’experiències i jocs dins l’aigua que busquen l’aprenentatge de la capacitat de flotació i mobilitat i el seu desenvolupament psicomotriu. Tanmateix el nadó augmenta les possibilitats sensorials, enforteix la capacitat respiratòria, millora el to muscular, la força i sobretot li suposa una estona molt relaxant.
L’activitat es realitza amb el pare o la mare, el que afavoreix i crea nous vincles afectius, de confiança i diversió compartida amb el nadó.
PDF d’activitats aquàtiques per a nadons
Galeria d’imatges bebès amfibis

PISCINA PREPART

La pràctica d’exercici moderat durant l’embaràs és molt recomanable i aporta nombrosos beneficis. L’aigua, gràcies a ser un medi gens agressiu, és el millor lloc on desenvolupar senzills exercicis de baixa intensitat abans del part. Aquesta activitat permet no perdre flexibilitat, millorar la circulació sanguínia, la resistència aeròbica que ajudarà a la recuperació postpart i augmentar la capacitat de relaxació i autocontrol mental i físic.

Click Me
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro (como configurar), aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. ACEPTAR