19 gen.

Presentació mundial de Body Pump 100 al Crack

Body Pump 100Aquest passat dissabte, el Crack Sports Club va estar un dels centres esportius que va participar en la presentació mundial de la nova coreografia 100 de Body Pump Les Mills. Una presentació simultània i feta arreu del món, que va comptar amb una espectacular posada en escena al saló gran de l’Hotel Ciutat de Granollers, on més de 70 persones van convertir la matinal en tot un èxit.

Es preveia una jornada llarga a causa de la diferència horària existent entre els diversos centres d’arreu. Les 11:00 del matí era la designada per nosaltres. Així, que ben aviat, els monitors i monitors del centre, els tècnics de so i llum i la resta de personal implicat, es van posar mans a l’obra per deixar-ho tot enllestit per començar.

I el moment va arribar. Els rellotges marcaven les onze, i amb la presentació d’en Francesco, acompanyat a l’escenari per l’Elena, la Neus i el Sergi, la música començava a sonar. Després, gairebé una hora d’exercicis coreografiats i sincronitzats, que oferien espectaculars imatges de tots i totes les assistents sota els efectes de la llum.

En acabar, les cares denotaven l’esforç, però sobretot la satisfacció d’haver format part d’una gran activitat de club al voltant del Body Pump. Abraçades, somriures, complicitats i converses que es barrejaven amb un munt de “selfies”, fotos i, perquè no dir-ho, “postureo” de tota mena. Finalment la gran foto de família.

Un cop recollit tot, a seguir a les xarxes socials com s’anava desenvolupant la presentació en diferents punts del món. Per cert, des de la nostra pàgina oficial a Facebook, també vam oferir algunes connexions en directe. Una porta oberta que seguirem desenvolupant.

Per acabar i com en tota activitat, en aquesta cal agrair l’esforç del Francesco, l’Elena, la Neus i en Sergi, en la preparació necessària per dirigir de manera coordinada a gairebé 70 persones. Als monitors, monitores i personal del club i l’hotel, que d’una manera o l’altra, van col·laborar en fer possible l’èxit assolit. Gràcies també a l’Hotel Ciutat de Granollers per la cessió de l’espai i, a Ravet Bike, Ríos Running i El Món per posar-se a disposició com a col·laboradors d’aquesta història.
Però sobretot, moltes gràcies a tots i cadascuna de les que ens vàreu acompanyar en aquesta presentació. Cap de les activitats que fem tindria sentit sense la vostra presència. És en la vostra participació i satisfacció, on trobem el veritable èxit de tot plegat.

Ara des del club comencem a preparar la pròxima proposta esportiva. No us la perdeu. Cremaran pedals.

Comparteix