13 febr.

TALLERS DE IOGA

El model de vida actual ens porta a situacions d’estrès, tensions i nervis, que provoquen diferents signes tòxics i nocius al cos i la ment.
Però mitjançant el Ioga podem trobar l’equilibri necessari per fer front al desgast diari i contribuir a gaudir d’una millor salut física i psíquica.
Per això, ara al Crack, tan si ets soci/a com no, ja et pots apuntar als nous tallers de Ioga.
T’oferim tres modalitats i en diferents dies i hores perquè tu decideixis.

VINIYOGA
El Viniyoga és un camí que condueix a una disciplina que aporta tots els seus beneficis. Per això és indispensable triar unes tècniques adequades, la qual cosa implica una atenció constantment renovada. El Viniyoga es caracteritza per ser un model d’execució que centra la seva atenció no en la tècnica sinó en el practicant, és a dir, és un mètode que s’ajusta a la realitat, característiques, capacitats, necessitats i objectius de cada persona.

Dilluns d’11.10 a 12 h
Divendres d’11.10 a 12 h

GENTLE
És un ioga suau i relaxant on el ritme de les diferents asanes és lent. Ens centrem en la consciència del cos. Ideal si busques una pràctica relaxada per deixar anar tensions, oxigenar la ment i mobilitzar el cos suaument.

Divendres de 18.30 a 19.30 h

VINYASA
Aquest és un Ioga intens, més físic, que enllaça el moviment amb la respiració. Es fan salutacions al sol i practiquem asanes més avançades i invertides.

Dimecres de 19.30 a 20.30 h

Per a més informació o inscripcions a recepció del club, al 938796915 o a recepció@cracksportsclub.com

 

Comparteix