18 Abr

TORNEIG DE PÀDEL DELS 25 ANYS

ACABA EL TORNEIG DE PÀDEL DELS 25 ANYS DEL CRACK

Brutal diumenge de tancament del torneig de pàdel dels 25 anys del Crack. Després de dies de patiment per les pluges, la jornada es va presentar amb un sol brillant que va permetre jugar tots els partits ajornats i totes les finals. Durant hores vam gaudir de partits intensos i un gran ambient al “Village” que es va omplir com mai en el moment de l’espectacular sorteig final amb més de 15 regals, entre ells 3 pernils.
L’última jornada va començar a primera hora del matí i el darrer partit es jugava ben entrades les 19 h de la tarda. Hores de joc intens, cops de pala, crits d’alegria i, perquè no dir-ho, també de ràbia per un revés o “globo” fallat. La primera final a acabar, la de la categoria A masculina. Després, una darrera l’altra van anar conformant els quadres de guanyadors i guanyadores finals i que podeu consultar aquí: Quadres finals
A diferència dels altres dies, en què fins i tot la climatologia va portar a anul·lar la jornada de divendres, diumenge la calor va fer brollar la suor de jugadors i jugadores i els somriures del Carles i el Raül en veure les pistes seques i el cel net.
Més de 80 parelles han passat per les pistes del Crack durant el torneig. Gràcies a tots i totes i felicitats als guanyadors/es. Gràcies també a l’Hotel Ciutat de Granollers per la disposició a fer-nos costat i la logística que sempre aporten. Gràcies a tots els col·laboradors que han fet possible aquest torneig: Estrella Damm, Black Crown, Turbo, El Món, El Jardinet, Torrent, Os Galegos i Rearcos.
Però com a club, un agraïment molt especial al Raül i el Carles, per la implicació, el compromís i l’esforç en l’organització: aquest cop heu patit però també ens heu regalat cares de felicitat en acabar i viure un diumenge tan especial. A preparar el següent. Si pot ser sense aigua.

En breu podreu veure el recull de fotos al nostre Facebook: Facebook Crack Sports Club