13 Mar

VICI BICI

Brutal! Així va ser el Vici Bici d’aquest any. Més de 3 hores de cremar pedals, més de 60 bicis d’Spinning, més de 150 persones àvides d’esport, diversió i energia. I és que aquesta edició, a diferència de l’anterior, es va celebrar a més a més, en un entorn encantador: la terrassa de l’Hotel Ciutat de Granollers. Això ens va regalar des dels seients de les bicis unes vistes privilegiades de Granollers des del turó en què està situat el club.

A primera hora del matí, instructors i personal del club i l’Hotel, ja preparaven tota la logística. Escenari, equip de so, bicicletes, welcom packs, aigües…
L’arribada dels assistents a la primera hora de màster class, donava el tret de sortida a la classe de la Carme i l’Edu. Una hora per escalfar, pujar pulsacions, entrar en calor i preparar les cames. El dia encara era fred i molt es van haver d’esforçar l’Edu i la Carme per assolir la temperatura ideal en tots i cadascuna dels qui havien escollit matinar.
Amb el canvi de protagonistes, les primeres suors i l’aparició del sol, la Neus i el Roger van accelerar el ritme, van pujar resistències i van provocar ràpidament les primeres desercions de roba davant la imminent pujada de pulsacions i temperatura corporal fruit de l’esforç. Música amb augment dels beats considerables i una constant demanada per part dels instructors: puja resistència.
I arribava el moment més intens del Vici Bici: cinc monitors ocupant l’escenari, entre ells un Màster Instructor, Francesco Taddei, i un Level 3 convidat: Toni Binefa. Ja no hi va haver descans: intensitat, duresa, resistència, velocitat, salts i poc, molt poc descans, van portar al límit a qui va voler.
Des del club volem agrair al Francesco Taddei tota l’organització de l’esdeveniment, a Toni Binefa la seva predisposició a participar i la preparació de la classe, a la Carme, l’Edu, la Neus i el Roger, l’esforç i implicació que requereix dirigir una sessió en una màster com aquesta, a l’Hotel Ciutat de Granollers la cessió d’un espai de luxe per gaudir d’esport i entorn, i a tots i cadascun dels col·laboradors ( Precor, Driver Cars, Tarannà, Tot Ràpid i Agar) el seu suport per fer-la possible. I sobretot, GRÀCIES a tots i totes les que ens vàreu acompanyar, els i les veritables protagonistes de tot plegat: vosaltres.
Ara a treballar per la següent activitat dels 25 anys del club. Prepareu-vos perquè la tornarem a fer grossa. I us hi volem a tots i totes.