28 Mai

ACABA LA CURSA DE L’ASCENSIÓ

Jordi Relats amb 35:01 i Elisabet Martin amb 42.55 van guanyar les curses de 10 Km en categoria masculina i femenina de la passada Cursa de l’Ascensió del Crack Sports Club celebrada diumenge. En les de 5 Km, el guanyador va estar Marc Merino amb 18:44 i la guanyadora Camila Danieluk amb 23:15. Tanmateix es disputaven dos premis per a corredors i corredores de més de 40 anys en la distància de 10 km que van recaure en Enrique Luque i Nidia Borget.

Veure totes les classificacions:

https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-50884

La cursa, amb més de dos-cents inscrits en les diferents modalitats, començava amb puntualitat sota l’espectacular arc de Mizuno i en presència d’una agradable temperatura que no s’hauria imaginat dos dies abans. El circuit plantejava un recorregut trencacames, amb baixades i pujades pronunciades per camins rurals, que posava a prova les cames.
A l’arribada, samarreta, “welcome pack”, botifarrada i un munt de converses a la terrassa de l’Hotel Ciutat de Granollers per compartir l’experiència.
La matinal acabava amb l’entrega dels premis.

Des del Crack Sports Club volem donar les gràcies en especial a la Montse Oliveros i l’Ismael Vicente per l’organització i a tots i totes les voluntàries per fer possible l’esdeveniment. Gràcies també a tots els col.laboradors i patrocinadors i en especial a l’Hotel Ciutat de Granollers per deixar-nos les seves instal·lacions i oferir-nos tan fantàstica botifarrada. Per acabar, moltes gràcies als i les que heu participat en una nova edició de la Cursa de l’Ascensió del Crack Sports Club. Vosaltres ara descanseu que nosaltres comencem a preparar la del 2020.
Salut i km’s.


Veure l’àlbum de fotos a Facebook

https://www.facebook.com/pg/CrackSportsClub/photos/?tab=album&album_id=2235856306481499