27 nov.

NADONS AMFIBIS

Al Crack Sports Club una de les activitats amb més èxit és la de nadons amfibis. Una activitat de piscina pensada per gaudir de la maternitat i la paternitat i que des del primer any ( i aviat en farà 25) ha creat moments de complicitat que mai s’obliden.
L’objectiu de l’activitat de bebès amfibis és la de familiaritzar al nadó amb el medi aquàtic i afavorir el desenvolupament integral a través d’un ampli ventall d’experiències i jocs dins l’aigua que busquen l’aprenentatge de la capacitat de flotació i mobilitat i el seu desenvolupament psicomotriu. Tanmateix el nadó augmenta les possibilitats sensorials, enforteix la capacitat respiratòria, millora el to muscular, la força i sobretot li suposa una estona molt relaxant.
L’activitat es realitza amb el pare o la mare, el que afavoreix i crea nous vincles afectius, de confiança i diversió compartida amb el nadó.
Però a la vegada aquesta activitat ha generat una nova sortida professional per a molts i moltes monitors/es de piscina. Per això al Crack també pots realitzar el teu curs de formació per esdevenir una educador/a diplomat/da en Nadons Amfibis.

Per a més informació us podeu adreçar a nadons@cracksportsclub.com.