Posturals

PILATES

El programa Pilates és un conjunt de més de 500 exercicis anaeròbics de moviments suaus i lents. Una combinació de les tradicions orientals i occidentals que fan d’aquesta activitat un mètode intens, eficaç i efectiu. El treball d’estiraments i tonificació produeix beneficis notables en la musculatura basant-se en sis principis essencials: control, concentració, força, precisió, respiració i la millora del centre (abdominals, base de l’esquena i glutis).

 

 

BALANCE

Una activitat pensada especialmente per a la millora de la postura, la força, el to muscular i la flexibilitat mitjançant exercicis de treball muscular amb estiraments.

IOGA

El Ioga va més enllà d’una pràctica esportiva; és una disciplina. A través de les postures, denominades “asanes”, s’uneixen cos i ment per assolir l’equilibri i la concentració necessària i afavorint la respiració adequada a través de moviments suaus i tècniques de relaxació. Una activitat imprescindible per qui vol eliminar tensions i estrès, millorar la flexibilitat i corregir l’actitud postural.

 

 

GYM SUAU

L’activitat cardiovascular de gim suau són exercicis de baixa intensitat mitjançant els que es treballa la coordinació i la mobilitat articular.

HIPOPRESSIUS

Els hipopressius són una rutina d’exercicis físics d’accció terapéutica a la cintura i el sòl pèlvic. Aquest treball assoleix correcions posturals, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària o revitalització de les funcions sexuals.

 

 

ESTIRAMENTS

Una correcta i assídua rutina d’estiraments és una part molt important de l’exercici físic. Ajuden a prevenir lesions i agulletes així com milloren la flexibilitat. Aquest conjunt d’exercicis es realitzen abans i després de qualsevol esforç físic però també són una activitat per si mateixa. Amb els estiraments es redueix la tensió muscular, s’augmenta la capacitat de moviment, la coordinació o l’equilibri i es disminueix el risc de lesions.

back to top
Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. COMO CONFIGURAR
ACEPTAR
Aviso de cookies