08 juny

TORNA A GAUDIR DEL CRACK

Benvinguts al Crack Sports Club
TORNA A GAUDIR DEL CRACK
Al Crack Sports Club, t’oferim un entorn segur i agradable on puguis tornar a gaudir del millor entorn per a cuidar-te com sempre.
Gaudeix, fes esport i fes salut!

El complex hoteler Hotel Ciutat de Granollers, que comprèn l’hotel, el restaurant i el centre esportiu, així com les zones comunes i de serveis, està certificant amb el GLOBAL SAFE SITE de Bureau Veritas.


Aquesta certificació abasta les tres principals àrees d’actuació de sector: Persones, Processos i Instal·lacions.


L’exigent operativa consisteix a identificar les diferents variables a analitzar en cada cas i avaluar exhaustivament la desinfecció, seguretat i higiene, segons la legislació vigent, a més de realitzar els anàlisis en les diferents superfícies per determinar possible presència del COVID-19.


Tant mateix es valida el compliment de tots els punts establerts a la legislació vigent d’aplicació.La certificació GLOBAL SAFE SITE s’atorga als
establiments que compleixin amb els requisits establerts, garantint el seguiment dels protocols de desinfecció i neteja, i la implantació de les mesures de seguretat pertinents.

Crack Sports Club
A partir del dilluns dia 8 de juny el club reobrirà la seva activitat habitual garantint les mesures de seguretat higiènica establertes per les
autoritats competents.Horari
De dilluns a divendres: de 06:45h a 22:00h
Dissabtes: de 09:00h a 21:00h
Diumenges i festius: de 09:00h a 20:00h
Aforament limitat.

 
Cal reservar al tel. 93 879 69 15

Crack Sports Club